Wij regelen jouw onderwijsbaan

Inzicht in jouw kansen binnen het onderwijs

Overweeg je een carrière in het onderwijs of weet je exact welk vak je kan en wilt geven? Wij denken graag met je mee. Bij Adhocdocent hebben we meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren en helpen van mensen naar de juiste baan in het onderwijs. Met ons uitgebreide netwerk van scholen hebben we goed zicht op waar onderwijs Nederland nu behoefte aan heeft en welke kwaliteiten er worden gevraagd. Een sollicitatietraject bij adhocdocent levert je altijd nieuwe inzichten op over jouw onderwijs carrière kansen!

Hoe ziet ons sollicitatietraject eruit:

Stap 1: Laat van je horen

Zodra je interesse hebt in een van onze vacatures, dan vinden we het fijn om dat van je te horen. Reageer dan direct op de vacature via het formulier of leg contact een van onze vestigingen.

onze vacatures


Heb je geen vacature kunnen vinden die bij jou past? Je kunt ons ook een open sollicitatie sturen via het inschrijfformulier.

Stap 2: Eerste contact

Zodra je gegevens bij ons bekend zijn nemen wij binnen enkele werkdagen contact met je op en bespreken we telefonisch jouw wensen en mogelijkheden. Met een haalbaarheidsinterview weten we snel of jij diegene bent die wij zoeken.

Stap 3: Kennismakingsgesprek

Je wordt uitgenodigd op een van onze vestigingen voor een kennismakingsgesprek. We nemen de tijd voor je en tijdens deze uitgebreidere kennismaking komen we er samen achter hoe de functie je zou passen.

Stap 4: De match

Zodra wij een match zien met de vacature dan stellen we je voor aan de school en regelen een gesprek. Uiteraard bereiden we het gesprek op school samen voor zodat je goed voorbereid op pad gaat.

Stap 5: Schoolbezoek

Je bezoekt de school en maakt kennis met de school- of afdelingsleider. Je presenteert jezelf of stelt de juiste vragen zodat je weet waar terecht gaat komen.

Stap 6: Terugkoppeling & Proefles

Zodra wij terugkoppeling ontvangen van de school laten wij je weten of je aan de slag kan. Soms is een proefles nodig als opstart. Ook daar kunnen we je bij helpen.

Stap 7: Je nieuwe baan start

Zodra bekend is dat je mag starten met je nieuwe baan zorgen wij voor een vlekkeloze start. We helpen je bij alle formele zaken die er geregeld moeten worden en blijven betrokken en begeleiden je tijdens je eerste werkperiode.

 

Leuk dat je er bent. We zochten je al!

 

Laat van je horen