1e graads behalen

 

Heb jij net een tweedegraads bevoegdheid op zak? Studeer dan kosteloos voor je eerstegraads onderwijsbevoegdheid via de Adhocdocent Academy!

Wil jij lesgeven aan de bovenbouw van het voortgezet onderwijs? Dan heb je een eerstegraads onderwijsbevoegdheid nodig. Het behalen van een eerstegraads onderwijsbevoegdheid is voor een aantal vakken zowel op de universiteit als het hbo mogelijk.

Wanneer kom je in aanmerking?

  • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding
  • Je wilt jezelf graag ontwikkelen en gaat een uitdaging niet uit de weg
  • Je hebt interesse in het doceren van een van de volgende vakken:
    Nederlands, Engels, Frans, Duits, wiskunde, natuurkunde en scheikunde

 

Voordelen van de Adhocdocent Academy

Je wilt jezelf blijven ontwikkelen, maar tegelijkertijd ook in praktijk brengen wat je hebt geleerd tijdens je tweedegraads docentenopleiding. Via het eerstegraads traject van Adhocdocent studeer je kosteloos verder voor je eerstegraads lesbevoegdheid en sta je parttime voor de klas.

Via de Adhocdocent Academy kies je voor een educatieve master aan een hogeschool of universiteit. Daarnaast biedt de Academy je verschillende startersfuncties in het onderwijs. In overleg word je voorgesteld aan een school. Uiteraard zorgen we ervoor dat de organisatie aansluit op jouw wensen. Het precieze aantal lesuren wordt in overleg met jou vastgesteld.

Naast je studie en baan volg je via onze Academy diverse cursussen en trainingen. In overleg stellen we kennisgebieden vast die passen bij jouw interesses en talenten. Ook koppelen we je aan een expert, die jou kan helpen met je ontwikkelpunten. Kortom, via de Adhocdocent Academy volg je een studieplan op maat!

Het Adhocdocent eerstegraads traject biedt jou:

  • Een arbeidscontract op een middelbare school met een verloning in LB-schaal
  • Een volledig betaalde opleiding tot eerstegraads bevoegd docent op een hogeschool of universiteit naar keuze (regulier onderwijs)
  • Een verdiepingstraject op maat gemaakt
  • Diverse trainingen en netwerkbijeenkomsten met onderwijstrainees en docenten
  • Een optie voor een lease-auto: voor zakelijk en privé gebruik

Schermafbeelding 2016-04-18 om 17.53.19

Iets voor jou?

Inschrijven is mogelijk voor het eerstegraads traject dat start in september 2018, het is tot 15 augustus mogelijk om je hiervoor aan te melden. Stuur een vrijblijvend bericht of een aanmelding in de vorm van jouw cv en motivatiebrief naar Adhocdocent via onderstaand formulier. Dan nemen we contact met je op over de verdere procedure. Wil je een oriënterend gesprek of meer informatie over het eerstegraads traject? Neem dan contact op met Adhocdocent via email of telefonisch.

Je aanmelding of informatieaanvraag kan ook gemaild worden naar info@adhocdocent.nl o.v.v. ‘Eerstegraads traject + je naam’. Uiteraard mag je jouw motivatie ook toelichten in een kort filmpje van een minuut. Dan nemen we contact met je op over de verdere procedure.


Naam

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Vak (indien van toepassing)

Upload hier je CV *

Upload hier je motivatie *

Bericht

Hoe ken je Adhocdocent? *


Meer informatie? Mail naar info@adhocdocent of bel naar 010 2600 435.