Leerlingen vinden het lastig om zelfstandig met hun huiswerk aan de slag te gaan. Gamen, sporten of social media is heel wat interessanter dan het maken van huiswerk. In samenwerking met jouw school biedt Adhocdocent leerlingen de gelegenheid om huiswerkbegeleiding te volgen binnen de muren van hun eigen school. Vertrouwd, veilig en constructief!

Kiest jouw school ervoor om dit op te zetten voor haar leerlingen? Samen met jouw school stellen wij de functie-eisen op voor de vacature huiswerkbegeleiding, vacature coach of vacature onderwijsbegeleiding. Zo krijgen we een duidelijk beeld van de gehele functie en kunnen wij gericht werven. Als dit duidelijk is, maken wij er met elkaar werk van dat de vacature huiswerkbegeleiding of vacature onderwijsbegeleiding zo snel mogelijk is opgevuld. We maken een selectie van de sollicitanten en plannen daarna een gesprek in op de school. Wanneer de klik er van beide partijen is, kan de huiswerkbegeleider starten. Wanneer het gaat om een vacature coach onderwijs kijken wij ook juist naar de klik tussen de beide partijen, dat is de basis voor een succesvolle samenwerking.

De huiswerkbegeleiders zorgen voor de rust en motivatie die nodig zijn om je op het huiswerk te concentreren. Uitstekende begeleiding, een plan van aanpak, aandacht voor struikelvakken en een persoonlijke benadering zijn daar onderdeel van. Op deze manier ontlast je het docententeam en biedt je ouders en leerlingen een fantastische service. Huiswerkbegeleiding moet voor iedereen toegankelijk zijn! Daarom werken wij met concurrerende tarieven.

  • Intake met ouder en kind
  • Plan van aanpak
  • Aanleren van werkwijzen en leervaardigheden
  • Aandacht voor struikelvakken
  • Persoonlijke benadering
  • Pedagoog onder handbereik
  • Wekelijks voortgangsverslag
  • Vaste begeleiders
  • Professioneel en betaalbaar
  • Kleinschalig

Ervaringen van afnemers:

“Doordat Job huiswerkbegeleiding krijgt, is de rust in huis teruggekeerd. Elke keer moest ik hem aan het werk zetten en controleren wat hij gedaan had, gelukkig is dat over. Nu kan hij thuis lekker ontspannen en haalt hij goede cijfers. Ik ben blij dat ik de vacature huiswerkbegeleiding bij jullie heb uitgezet!” (moeder van Job, VMBO-2 leerling)

“Hartelijk dank voor het voortgangsrapport van Marco. Wij zijn heel blij met dit tot nu toe behaalde resultaat van onze zoon. Wij stellen het inderdaad op prijs als we met enige regelmaat op de hoogte gehouden worden van zijn resultaten.”

Zoek jij iemand voor een vacature coach onderwijs? Ook daarin denken wij graag met je mee. Neem even contact op via ons contactformulier om te laten weten waarnaar jij precies op zoek bent. We praten graag met je door over een vacature coach onderwijs en hoe je die ingevuld wilt zien. Laat het ons ook weten als er andere onderwijsbegeleiding vacatures openstaan, wij leveren graag maatwerk, omdat we geloven dat elke school en leerling uniek is!